Politica de confidențialitate

Date colectate pe baza consimțământului

La cererea ta și la exprimarea consimțământului tău, colectăm următoarele date în scopul de a îți oferi servicii. Datele tale nu sunt folosite în alte scopuri sau partajate cu terți. Datele sunt șterse la retragerea consimțământului tău sau la cererea ta de a renunța la aceste servicii.

Email

Adresa de email, continutul email-ului: aceste date sunt colectate atunci cand ne trimiți un email la office@hubinovatie.ro

Perioada de păstrare: datele menționate mai sus sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată, astfel încât să putem răspunde la e-mailurile tale.

Date colectate cu interes legitim

Pe baza intereselor noastre legitime, colectăm următoarele date în scopul derulării acestui site web. Datele tale nu sunt folosite în alte scopuri sau partajate cu terți. Datele sunt eliminate la cererea ta.

Statistici

Site-ul web folosește o versiune minimalistă a Google Analytics, un serviciu care transmite date despre traficul site-ului web către serverele Google din Statele Unite și ne permite să observăm tendințe de utilizare pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului pe site-ul nostru web. Această versiune minimalistă prelucrează date personale, cum ar fi: ID-ul unic de utilizator setat de Google Analytics, data și ora, titlul paginii care este vizualizată, adresa URL a paginii care este vizualizată, adresa URL a paginii care a fost vizualizată înainte de pagina curentă, rezoluția ecranului, ora în fusul orar local, fișierele care au fost deschise sau descărcate, linkurile care au fost accesate către un domeniu extern, tipul de dispozitiv și țara, regiunea și orașul.

Poți renunța la această urmărire în orice moment, activând setarea „Nu urmări” (Do Not Track) în browser sau gestionându-ți preferințele de confidențialitate mai jos.

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Articolele de pe site-ul web pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, grafice etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact în același mod ca și cum vizitatorul ar fi vizitat site-ul web respectiv.

Aceste site-uri web pot colecta date despre tine, pot folosi cookie-uri, pot include trasabilitate suplimentară a terților și îți pot monitoriza interacțiunea cu acel conținut încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii tale cu conținutul încorporat dacă ai un cont și ești conectat la acel site web.

Drepturile tale referitoare la datele tale

Dacă ai lăsat comentarii pe site, poți solicita să primești un fișier exportat cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv orice date pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, poți solicita să rectificăm sau să ștergem orice date cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Te rugăm să trimiți solicitarea ta la office@hubinovatie.ro .

· Dreptul de a retrage consimțământul
· Dreptul de acces
· Dreptul la ștergere
· Dreptul la rectificare
· Dreptul la portabilitatea datelor
· Dreptul de a obiecta
· Notificare în caz de pierdere a datelor
· Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Date de contact

Pentru întrebări și/sau comentarii în legătură cu Politica noastră de confidențialitate, privind cookie-urile și acest document, te rog contactează-ne folosind următoarele informații de contact:

Hubul de Inovatie in Sanatate: Email: office@hubinovatie.ro

Asociatia Local American Working Group – LAWG Grupul de Lucru Local American: Sediu: Charles de Gaulle, nr 15, Sector 3, București, România

Asociația Alianța Universitară G6-UMF:

Sediu: Str. Dimitrie Bolintineanu, nr 9, Sector 2, București, România

Acest document a fost actualizat la 24 iunie 2024.